Miten tehdä NPCeitä Minecraft-palvelimelle?

 
1. Cityzens pluginin esittely

Käytämme tässä ohjeessa Citizens-pluginia. Citizens on maksullinen plugin, mutta tässä ohjeessa on linkki ilmaiseen Citizens-lataukseen. Linkki on Citizensin omien tekijöiden ylläpitämä, eli linkki ei ole mitenkään crackattu.

 
2. Pluginin asentaminen

Ensiksi sinun tulee ladata plugin tästä. Paina "Last Successful Artifacts" alapuolella olevaa .jar tiedostoja. Plugin latautuu nyt tietokoneellesi. Seuraavaksi menemme Axsoterin hallintapaneeliin console.axsoter.com. Lataamme pluginin palvelimelle. Jos et osaa ladata, katso tämä tutorial. Palvelin tulee aina käynnistää uudelleen, kun plugineita lisätään. Käynnistämme palvelimen uudelleen. Kun palvelin on uudelleenkäynnistynyt, teemme /plugins palvelimen consolessa, ja varmistamme, että Citizens on vihreällä.

 
Npc:een tekeminen

Tämän jälkeen menemme palvelimellemme Minecraftissa. Muista varmistaa, että sinulla on tarvittavat oikeudet. Jos sinulla on OP, sinulla on oikeudet. Sitten menemme siihen kohtaan, jonne haluamme tehdä NPCn. Tee NPC komennolla /npc create nimi, esim: /npc create Axsoter. NPC on nyt luotu. Mikäli haluamme asettaa NPClle jonkin skinin, voimme tehdä sen tekemällä seuraavat: katsomme NPCtä kohti, jolle haluamme skinin ja teemme /npc sel ja sitten teemme /npc skin pelaajanimi esim. /npc skin Bansku_Dansku. Nyt NPCsi on luotu ja sillä on itse asettamasi skini.


Tehty: 24.3.2024 · Jalppa