Skript-koulu - Osa 2

 
1. Esittely

Tässä koulusarjassa käymme läpi Skriptin ominaisuuksia. Viime osassa teimme yksinkertaisen komennon, joka lähettää 'moi' komennon suorittajalle. Komennossa on myös permission ja permission viesti, eli vain ne pelaajat, joilla on tietty permission, voivat suorittaa komennon. Tässä osassa katsomme läpi Skriptin chat ominaisuuksia.



 
2. Linkki viestissä!

Ensiksi teemme viestin, jossa on linkki tekstiä klikatessa. Teemme komennon ja laitamme triggerin. Sitten lähetämme viestin 'Tässä viestissä on linkki' pelaajalle. Koodi näyttää tältä:

command /komento:
    trigger:
        send "Tässä viestissä on linkki" to player

Seuraavaksi lisäämme linkin viestiin.

command /klikkaatästä:
    trigger:
        send "<link:https://axsoter.com>Tässä viestissä on linkki<reset>" to player

Nyt viestissä on linkki, jota voi klikata. Muista tallentaa tiedosto ja tehdä palvelimella /sk reload 1.sk (MUISTA KORVATA 1 OMALLA SKRIPT TIEDOSTONIMELLÄ)



 
3. Komennon lisääminen tekstiin

Seuraavaksi teemme Skriptin, jota klikkaamalla pelaaja suorittaa komennon. Teemme taas komennon. Laitamme triggerin ja lähetämme viestin 'Klikkaamalla tästä saat viestin'. Koodi näyttää tältä:

command /klikkaatästä:
    trigger:
        send "Klikkaamalla tästä saat viestin" to player

Nyt lisäämme komennon viestiin. Koodi näyttää tältä:

Nyt viestiä klikatessa pelaaja suorittaa komennon /komento. Muista tallentaa tiedosto ja tehdä palvelimella /sk reload 1.sk (MUISTA KORVATA 1 OMALLA SKRIPT TIEDOSTONIMELLÄ)


Tehty: 24.3.2024 · Jalppa